Peter Lunding, install flash

 


NY HJEMMESIDE!

Så åbner min nye hjemmeside endelig; det er det samme koncept som tidligere men nu med et uendeligt antal arkivskuffer…..

Som en ny ting er der en side med aktuelt stof. Det er så stedet for det aktuelle og fremadskuende, for alt hvad der kommer i arkivet er vel i sin karakter tilbageskuende, men forhåbentligvis inspirerende.

Det har været et interessant arbejde for mig at lave hjemmesiden.

Da den viser væsentlige dele af mit oeuvre har jeg været nød til at dykke ned i gamle billedarkiver og gense ting der lå fjernt i erindringen. Det har været fremdeles inspirerende og morsomt, enkelte gange nedslående.

Det gammeldags arkiv er en truet art. Denne elektroniske udgave er et forsøg på at bevare billedet på, og mystikken ved, det analoge arkiv.

Arkivet gir´ det store overblik, dog på en vis Kafkask facon idet man også let går vild og fortaber sig her……nogle gange finder man ting man egentlig ikke lede efter, andre gange spilder man sin tid…..

Arkivskufferne er selvfølgelig sorteret efter dato og i lodrette rækker. Der er i de fleste skuffer en introducerende tekst der automatisk popper op, i nogle tilfælde et billede, andre har begge dele. Her får man et fingerpeg om i hvilken retning skuffens indhold går.

Jeg håber den vil være underholdende og inspirerende m.v.h. Peter Lunding
Menu:webdesign and flash development: robert haff www.rohaje.dk


In order to view this page you need JavaScript and Flash Player 8+ support!